Tag en lederuddannelse i København

Tag en master degree i KBHKøbenhavn er Danmarks største by og hovedstad, og det gør det også til det foretrukne sted at studere. Og det er der en god grund til, da København har meget at byde på, og ikke mindst socialt.

Er du uddannet akademisk og arbejder til dagligt i en af landets organisationer som mellemleder, eller lignende lederrolle, så vil du måske gerne udvide dine kompetencer – så din karriere kan få et ryk op. Det kan en MBA uddannelse hjælpe dig med, og den kan tages i flere varianter i København, afhængig af hvor meget tid du kan afsætte til det.

Herunder har vi listet nogle muligheder, og der er taget udgangspunkt i AVT Business School’s liste over populære uddannelser.

Mini-MBA – Master in Business Administration

Mini ”Master in Business Administration” er en perfekt uddannelse for personen som allerede er manager, eller på anden måde har en lederrolle i en virksomhed, og som ønsker at udvide sine kompetencer og få fornyet energi ind i hverdagen.

Denne uddannelse er kortere end en normal ”MBA”, og derfor en den populær i blandt folk som ikke har tiden til at gå i gang med den fulde uddannelse.

Efter endt uddannelse, vil du b.la. få fornyet kompetencer indenfor:

– Nye trends og strategier som leder i en ny-moderne virksomhed.

– Blive bedre til at kommunikere som leder og andre i virksomheden.

– Blive en bedre leder ud fra ny viden og strategier.

– Være i stand til at bringe positiv energi ind i din virksomheds hverdag.

– Mm..

Ønsker du mere viden om denne uddannelse, så kan du klikke her.

CBA – Certificate in Business Administration

Denne 6 måneders uddannelse har opstart i København i marts og oktober måned, og der er tale om en uddannelse som kan tages i flere parter.

De første to dage vil der blive brugt tid på at fokusere på, hvordan man bedst muligt kommer igennem uddannelsen, og efterfølgende vil der blive studeret både i hverdagene, men også i weekenderne. Hverdagens studieopgaver foregår i både gruppearbejde, individuelt og i case opgaver – og typisk varer dagen fra 8:30 til 17:30.

Denne uddannelse er for dig som ønsker at være den perfekte leder, uanset om du ønsker at arbejde i en virksomhed i Danmark eller internationalt. Du kan læse mere om uddannelsen her.

Nyttige links:

SU.dk

Viden om CPA

Viden om MBA 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *