Siden “gør din hverdag i KBH lettere” er primært en side til dig der bor i København. Det er en side, hvor du som københavner, kan finde henvisninger til, hvor du finder hvad i Danmarks største by. Her under finder du emner som tandlæge, biografer, mekanikere, de bedste tøjbutikker og meget meget mere. Kort sagt, så er dette siden, der gør din hverdag lettere.

København er som bekendt Danmarks største by og hovedstad samme sted. I københavn er der mange gader og stræder. Dette gør det dels svært for tilflyttere, at falde til i området, men det kan også være en besværlighed for de, eller inkarnerede københavnere.

Derfor er, som vi startede med at sige, denne side ikke udelukkende for folk der vor i københavn, men også for folk der har der rødder andet steds, eller bare er på besøg.

Tandlæger i København

Falkonertandlaegerne.dk

Tandlæge på Frederiksberg

Godtsmil.dk

Godt Smil Tandlægerne er i dag Danmarks største og førende tandlægekæde. De har i alt 52 tandlægestole fordelt på 8 topmoderne klinikker beliggende i landets største byer. Derudover har de også eget dental laboratorium, hvor de fremstiller størstedelen af de porcelænskroner, som de anvender i behandlingerne.

Brondbytand.dk – Specialister i tandlægeskræk

Tandlægerne Brøndby Strand møder dig præcis, hvor du er. Nærvær og omsorg er topprioritet, så du som patient kan føle dig fuldstændig tryg i tandlægestolen. Som specialister i tandlægeskræk, kender vi vigtigheden i grundig vejledning og en omsorgsfuld behandling.

TwitterFacebook Områder i KBH: FrederiksbergNørreportLyngbyRoskilde – Hillerød

Oesterbrotandlaegerne.dk

Tandlæge på Østerbro


Erhvervslokaler i København

Oline er Danmarks største og førende portal når det kommer til udlejning af erhvervslokaler.

Oline.dk

Skal du finde kontor, produktionslager eller butikslokaler, så bør du søge på Oline.dk. De er Danmarks største portal for erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg og udlejning. Der er mere end 11.ooo udbudte emner i øjeblikket. Der kommer dagligt nye emner på Oline.dk og du kan ved at oprette en søgeagent holde styr på dine søgninger i valgte områder, og gemme dine favoritemner. Mere end 130 af landets største erhvervsmæglere står for præsentationen de erhvervslokaler og ejendomme, deres kunder har givet dem i kommission på Oline.dk.

Se ejendomme i København


Depressionsbehandling og syptomer på angstanfald

Camilla Holck Olrik er din psykoterapeut i København, som hjælper dig igennem svære perioder i dit liv.

Din psykoterapeut i København

ølelsen af angst er en af kroppens mest basale forsvarsmekanismer. Angst er derfor – selv om den er ubehagelig – også en nyttig mekanisme, for den hjælper os til at holde os i live. Der kan var mange forskelligeÅrsager til angst kan findes i mange forskellige baggrunde, lige fra vores opvækst, handlemønstre vi har adopteret fra andre omkring os eller et traume, vi har oplevet. jeg kan hjælpe dig med at komme igennem.

Lider du af angstanfald? Læs om symptomerne her


Mobil kaffe til arrangement

Du kan leje en mobile kaffebar. Der er tale om en ombygget VW California fra 1995 – lej den til din  private fest, event eller konference, og du kan så servere den bedste kaffe, chai eller te til dine gæster eller dit personale.

Lej Mobil kaffebar til arrangement her

En indikation om priserne:
Startpris : 0-50 km fra Flemming 200kr (transport omk.)
50-100 km 400kr
100-150km 600kr
osv.
Og så 15 kr / sort kaffe og 20 kr/ latte, cappucino (ved > 100 gæster)
Eller 20kr / sort kaffe og 25kr/ latte, cappucino (ved < 100 gæster)


Hertels.dk

Hertels A/S er en virksomhed med veluddannede og servicemindede medarbejdere, derfor vælger mange stadig personlig betjening. Tag telefonen og tag en snak om, hvordan i på bedste vis kan gøre deres fordele til din fordel!

Måske er det en af grundene til, at firmaet nu snart har eksisteret i 80 år.

Besøg dem her


Activebs.com

The preferred Dynamics NAV Partner in Scandinavia. Activebs.com want to be the preferred Microsoft Business Solution Partner in the Nordic Region for Microsoft Dynamics NAV and other Microsoft integrated products.

Besøg dem her


Sweco.dk

Som kunde hos Grontmij får du adgang til 100 kontorer globalt. Sweco er en del af den børsnoterede Sweco-koncern, en af de førende aktører på det europæiske rådgivermarked med ca. 6.000 medarbejdere.

Besøg dem her


Body-sds.dk

Filosofien bag den form for træning og behandlinger, som Body-sds tilbyder, bygger på mange års erfaring samt et uniks syn på kroppen som én stor helhed. Kroppen er ét kredsløb der er forbundet fra yderst til inderst, og de uddannede behandlere skaber mirakler for deres kunder.

Besøg dem her


iRepair.dk

Uanset skade og model, så er iRepair et hold af kvalificerede og professionelle mobilreparatører. De udfører de mest almindelige reparationer inden for en time, og udfører også reparationer på enheder med vandskader.

Besøg dem her


Kamilleshop.dk

Kamilleshop kan hjælpe dig med alle typer af skønhedsprodukter, og til dig der ønsker at pleje krop og sjæl

Besøg dem her


SkyViewCRM.dk

Har du en virksomhed i København, og mangler du et system, der kan tage sig af dokumenthåndtering, data opbevaring og kalender for alle medarbejderne på ét samlet sted? Gå ikke glip af kunder, fordi du ikke kan finde de rigtige oplysninger.

Besøg dem her


A24.dk

Hos A24.dk kan du finde din cykel og alt cykeludstyr, så du er klar til at køre rundt i de københavnske gader!

Besøg dem her


Amalielyhne.dk

Amalie Lyhne er selvstændig skribent med mangeårig erfaring som freelance journalist indenfor især det politiske område.

Idag kan Amalie hyres til foredrag, oplægsholder, ordstyrer opgaver og meget mere.

Kom i kontakt her  


Spirituelterapi.dk

Står du i et dilemma i dit liv, kan du tage kontakt til Spirituelterapi.dk, som er en alternativ psykolog i Helsingør og Nordsjælland.

Maya, som administrerer virksomheden, tilbyder også spirituelle foredrag samt spirituelle kurser

Kontakt hende her


Mt-gulvservice.dk

Er du lige flyttet i ny bolig, og har brug for gulvservice såsom ludbehandling, gulvafslibning og gulvafhøvling i København, så er M&T Gulvservice klar til at hjælpe dig/jer.

Besøg dem her 


Primoflyt.dk

Skal du bruge et flyttefirma? Så ring og hør Primoflyt.dk, om de kan hjælpe dig med en flytning i København.

Kontakt dem her


Mvz.dk 

Skal du bruge en tømrer i Nordsjælland eller behøver varmebehandling af hussvamp, så ring til mvz.dk og hør nærmere.

Kontakt dem her


Munditia.dk

Skal du have poleret vinduer i København? Så bør du overveje at bruge Munditia. De er eksperter med vinduespolering i København.

Ring til dem her


Hvidovrevask.dk

Bor du i Københavnsområdet, og har en travl hverdag som så mange andre danske familier, så kan du få Hvidovrevask til at hjælpe dig med familiens vasketøj. Virksomheden er et renseri i Hvidovre, og tilbyder gerne en hente- og bringeservice. Så er du da i hvert fald hjulpet noget af vejen med hverdagens opgaver.

Find mere info her


Dano-gulvservice.dk 

Måske har du lige flyttet i ny lejlighed, eller tænker du at den har brug for en opfriskning? Så kontakt Dano Gulvservice, der udfører al slags gulvservice i København; herunder Gulvafslibning, ludbehandling og lakering.

Besøg dem her


Nazar&Co

Har du et større byggeprojekt, svarende til et totalenterprise i København, eller mindre, så bør du kontakte Nazar&Co, der kan være din kompetente og erfarne samarbejdspartner. Yderligere har du mulighed for maskinudlejning, ejendomsservice og kontorrengøring.

Find dem her


Tofteng-as

Skal du have renoveret hus, lejlighed eller andet? Og har du brug for containerudlejning? Så bør du overveje at bruge Tofteng-as.dk

Du kan finde dem her


Differenz.dk

Står du og skal op til en fest, og trænger til at få smukkeseret dig lidt, så tag kontakt til Differenz, der er en skønhedsklinik i Frederiksberg og København, der kan hjælpe dig med følgende ydelser, bl.a. sugaring og ansigtsbehandling i København, som er meget populært:

  • Sugaring
  • Ansigtsbehandling
  • Diamantslibning
  • Frugtsyrebehandling
  • Spray tan
  • Green peel
  • Fedtfrysning

Tag kontakt til dem her


Din-bolighandel.dk

Din-Bolighandel er en virksomhed, der vil være din kompetente samarbejdspartner i forbindelse med boligkøb, med mere end 20-års erfaring indenfor services i ejendomshandel, skødeskrivning og tinglysning. Står du derfor og mangler køberrådgivning eller tinglysning af skøde, så…

Kontakt dem her 


Hcandersenskontormøbler.dk

Denne side forhandler brugte kontormøbler og kan være nyttig for dig, der gerne vil spare lidt penge på møbler dine lokaler.

Kontakt dem her


Bagebixen.dk

På følgende side kan du købe tilbehør til bagning, hvor der er en bred vifte af tilbehør inden for dette.

Kontakt dem her


IT-r.dk 

IT-r er IT konsulenter som kan tilbyde kompetente billige løsninger indenfor Cloud hosting og IT-support til din virksomhed


Det Nye Skotterup

Befinder du dig i Nordsjælland og leder efter de bedste restauranter i Nordsjælland og Helsingør, eller catering i Nordsjælland og København, så tøv ikke med at kontakte Restaurant det nye Skotterup!

Restauranten i Nordsjælland, kan kontaktes her


Eva Gøttrup

Hvis du gerne vil skabe det liv, du har drømt om, så prøv endelig thetahealing med Eva Gøttrup. Thetahealing tilbydes både i hendes klinik på Østerbro eller ved en skypesession.

Kontakt hende her


Henrik Duer

Her tilbydes du program til hjemmetræning, der hjælper dig, der ikke har tid eller lyst til at tage i fitness for at træne.

Kontakt ham her


Skødecentret

På siden tilbydes du hjælp til i forbindelse med boligkøb og her finder du en boligadvokat.

Kontakt dem her


ShopUp.dk

Her kan du finde alverdens gode tilbud bl.a. i København. ShopUp tilbyder heriblandt Nordklang Hifi 300 samt Kilpi skijakke til gode priser.

Find alle tilbuddene her


Bolighed.dk

Ved at benytte bolighed kan du overskueliggøre bolig og boligmarkedet for dig selv. På bolighed findes der også en masse interessante boliger i København. Du kan fx se på bolig i København K her


Viking Assistance

Hvis du skulle være så uheldig at få brug for autobugsering i København, så kan du altid få hjælp til autobugsering af Viking Assistance. Du kan se meget mere om Viking Assistance på deres hjemmeside, hvor de også tilbyder andre ydelser såsom vejhjælp og autohjælp i hele Danmark hele døgnet.


Idonline

Hos Idonline kan du finde fortrykte plastikkort og andre løsninger inden for ID kort, medlemskort, prisskilte med mere. Disse kort kan bruges til både private foreninger og/ eller erhvervsmæssige sammenhænge. Idonline har stor erfaring og ekspertise i at trykke professionelle plastikkort. Se meget mere om hvad de kan tilbyde dig her!


Next M2M

Arbejder du i en virksomhed med behov for M2M kommunikation, så tilbyder specialisterne fra Next M2M skræddersyet løsninger indenfor Sim M2M og meget mere. Læs mere her!

Tandlæge Frederiksberg, Alhambravej

Kom forbi Tandlægerne på Alhambravej, som er vores favorit tandlæge på Frederiksberg.

Tandlægerne på Alhambravej har Københavns sødeste og mest kompetente personale, og der tilbydes både traditionel tandpleje og kosmetisk tandpleje. Derudover har de stor erfaring med håndtering af tandlægeskræk.

Le Luma

Fantastisk sknhedsklinik belligende p Frederiksberg med flere typer af sknhedsbehandlinger.

Se blandet andet deres Pedicurei Frederiksberg klinikken


Bak Optics

Din Optiker i Hellerup, hvor der er fokus på faglighed og høj service? Bak Optics er en selvstændig optiker med placering på Strandvejen 153 i Hellerup.


Birksel

Birksel er et el firma da arbedjer b.la. ud af Borup. De laver både el reparationer og udlejer diverse maskiner til privat brug.


Lumon

Elegante løsninger på alt inden for udestuer, her kan du både få terrasse og udestue. Der er også mulighed for at gå for mindre ting såsom altanglas, foldeglas, persienner eller andre solafskærmnings produkter.


Desire Skincare – Din skønhedsklinik i Vanløse


HRS – Smed i Rødovre


Save My Phone – Sony Xperia reparation


Maler Christensen – Maler på Vestsjælland

Executive search hos BNRI


Osteostrong

Hos Osteostrong har du mulighed for at afprøve den nyeste metode til forebyggelse af knogleskørhed. I Osteostrongs centre, kan du prøve de nyeste træningsmaskiner, specieltlavede til at forebygge knogleskørhed.

Hvis du skal flytte til København
Så kan vi helt klart anbefale Tnflyt de flytter i hele storkøbenhavnsområdet både for private og erhverv.

Inger Bols – Diætist på Sjælland
Hvis du har brug for at tabe dig eller lægge din kost om så er Inger Bols den bedste der er. Læs mere her: Vægtneutral klinisk diætist

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *