Som Danmarks hovedstad er København selvfølgelig et af de mest attraktive turistmål for turister som besøger Danmark – men også for os danskere selv.

Og det er der en god grund til, for København kan byde på alt lige fra shopping og oplevelser til aktiviteter og god mad. Mulighederne er mange, så det er om at planlægge hvad man har lyst til at opleve og foretage sig når man tager på ferie i København.

Herunder vil vi komme med vores forslag til hvad en ferie i København kunne indebærer.

DR koncerthuset

Koncerthuset er med sine cirka 200 rum og fire sale, som er fordelt over 7 plan – absolut et besøg værd. Koncerthuset er designet af den franske arkitekt Jean Nouvel og hans tegnestue. Bygningen er arkitektonisk unik – og for folk som elsker kultur og speciale bygninger et must see.

Koncertsalen er det største rum i bygningen, og det er her at man finder det imponerende orgel som er bygget af Jan L. Van fra Holland.

Noma

En god ferie er for mange også lig med god mad, og det er der masser af muligheder for at finde i København.

Noma hedder restauranten som igen er blevet kåret som verdens bedste. Noma er for dem som ønsker det eksklusive og unikke, og som har pengene til det – da priserne følger med titlen som verdens bedste.

Hvis man vil spise på restaurant Noma under sin ferie i København, så er det en god idé at bestille et bord i god tid, da der kan være booket ud.

Flødeboller og chokolade

Er for os danskere noget vi kender fra da vi var små, eller stadig nyder i ny og næ. Men hvor udenlandske turister ser det som en sjov delikatesse som de ikke har i deres eget land, og derfor finder de det attraktivt.

I København kunne et flødebolle/chokolade besøg ske hos Summerbird.com. Her kan du finde adresse og læse mere om hvad de kan tilbyde af søde sager.

Kødbyen

Normalt er det et sted hvor forretninger kommer og handler store mængder af kød og andre råvarer til deres restauranter, men igennem tiden har Kødbyen udviklet sig til et sted med små restauranter, barer og butikker.

Kødbyen er blevet et trendy sted at tag hen i København, da de rå bygninger kombineret med disse steder giver en god stemning.

Tivoli

Når man siger ferie i København, så tænker de fleste helt sikkert også på Tivoli – og især hvis de mindste er med.

Forlystelsesparken Tivoli er da også en af de største turist attraktioner i byen, og helt sikkert et besøg værd hvis man gerne vil have noget sjov, uanset om man er ung eller gammel.

Politiken har lavet en god artikel om hvad der er værd at opleve i KBH og du finder den her: http://politiken.dk/rejser/turengaartil/europa/danmark/koebenhavn/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *