Styrk din virksomhed med after work arrangements

København er naturligt den by i Danmark som har de fleste, og også nogle af de største virksomheder. Mange kontorer, butikker, og andre firmaer er beliggende i den indre by – hvilket kan gøre det sværere at planlægge spændende, fysiske og aktive events for de ansatte.

Det kan man dog få hjælp til, da der efterhånden findes en del virksomheder i København, som udelukkende har specialiseret sig i teambuilding, og andre “after work events”. I denne artikel vil vi komme nærmere ind på, hvorfor teambuilding er sundt for din virksomhed. 

Hvorfor er teambuilding så populært hos virksomhederne?

Teambuilding er ikke noget nyt fænomen, tværtimod. Teambuilding blev for første gang brugt og nævnt i slutningen af 80’erne. Her var det typisk militær trænede mennesker, som tog sig “kærligt” af de ansatte, i form af hårde og fysiske events – som havde til formål at teste og få det bedste ud af de ansatte.

Anno 2015 er teambuilding dog af en helt anden kaliber, dog ikke sagt at man ikke kan tag sine ansatte med på hårde fysiske aktiviteter – men der fokuseres ligeledes på mange andre punkter, som fx. arbejdsmiljø, arbejdsglæde, stress, osv.

Der er mange gode grunde til hvorfor teambuilding er blevet så populært, men den største grund er uden tvivl at dine ansatte vil få et langt bedre sammenhold og en masse fornyet energi.

Af andre gode grunde kan der også nævnes:  

  • Kommunikationen vil blive forbedret på kryds og tvært af organisationen. Mener du ikke der er problemer i din organisation, så vil du ofte kunne teste det med de rette events – da folk kan reagere anderledes under et hårdere pres.
  • På samme måde kan du og virksomheden også spotte svage og stærke led – og på den måde finde ud af “skjulte” kompetencer hos dine medarbejdere, som måske kunne udnyttes bedre i den daglige drift.
  • De fleste teambuilding events opfordrer og presser de ansatte til at tænke kreativt, anderledes, smart, mm. Hvilket kan være med til at styrke deres motivation, og forhåbentligt give nye og gode idéer til virksomheden på sigt – da de måske får en anden indgangsvinkel til tingene.
  • Teambuilding styrker gruppesamarbejdet – hvilket ofte kan aflæses direkte i hverdagen bagefter.  

Du finder mange sjove event muligheder på nettet

Er du i tvivl om hvilket event der vil passe bedste til netop din virksomhed i København, eller andetsteds i landet. Så kan du bruge internettet til at finde en masse inspiration og idéer.

Et eksempel på en virksomhed som har specialiseret sig i teambuilding events er fx. AWA (After Work Arrangements) – som måske har et af de største udvalg af teambuilding og events efter arbejde.

Her kan du fx. bygge en formel 1 bil, opklare et mord som hold, eller måske lave jeres helt egen film? De tilbyder mange sjove og anderledes events.

Du kan også søge rundt i søgemaskinerne og finde mere inspiration, da der i dag findes flere forskellige firmaer som tilbyder disse events, så mulighederne er mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *