Skal du holde firmajulefrokost i København? Så læs mere her

Firmajulefrokost KøbenhavnSkal du eller din virksomhed afholde en firmajulefrokost i år, så er det om at komme i gang med planlægningen, inden det er for sent!

Ifølge kilder i miljøet, er restauranter, barer, cafeer og andre beværtninger i det indre København nemlig fuldt ud booked ud i julemånederne, så hvis din virksomhed vil være sikker på at have et sted at afholde julefrokosten i år, så er det om at få sat gang i planlægningen allerede nu.

Har du ikke tiden og overskuddet til at planlægge julefrokosten selv, så kan du gøre ligesom mange andre virksomheder i København, at vælge og købe sig ind i et større firmajulefrokost arrangement i byen, sammen med en masse andre virksomheder.

Du kan booke billet til et sådant arrangement hos fx Grunkevent.dk.

Vigtige forudsætninger for en god firmajulefrokost

Har du derimod modet og tiden til at arrangere din egen firmajulefrokost, så har vi herunder samlet en række råd og ideer, som du kan bruge som inspiration når du skal i gang med planlægningen af din firmajulefrokost i København.

Nogle forudsætninger for en god firmajulefrokost:

  • At du har valgt at placere firmajulefrokosten på den rigtige dato. Der er nogle datoer som er tradition for julefrokoster med fx familie. Så husk at tjek kalenderen, så du er sikker på mest mulig opbakning omkring julefrokost arrangementet.
  • For at julefrokosten bliver en succes, skal nogle af disse punkter b.la. være på plads: mad, musik, underholdning, julemaden (vigtig), lege/konkurrencer, mm. Helheden af disse punkter, giver den succesfulde firmajulefrokost – som alle vil se tilbage på med glæde.
  • Kunsten er at få alle medarbejdere til at føle sig godt tilpas og glade, så man derved styrker samværet og sammenholdet i virksomheden, hvilket gerne skulle kunne give en direkte effekt i hverdagens arbejde efterfølgende.

Punkter du kan overveje når du skal afholde en firmajulefrokost

Forhåbentligt har nogle af overstående råd, givet nogle ideer og inspiration til hvad der er med til at give en god julefrokost oplevelse.

Herunder finder du nogle hurtige råd til hvordan du kommer i gang med planlæggelsen.

  • Afsæt en person eller en gruppe til at arrangere julefrokosten. Gerne en som har erfaring med lignende arrangementer, eller en som har et godt kendskab til medarbejderne i virksomheden – så personen får mest ud af julefrokosten.
  • Lyt til dine medarbejdes ønsker, omkring hvad en god julefrokost bør indebære.
  • Brug nogle af de mange artikler der findes online som inspiration til at vurdere hvor firmajulefrokosten skal afholdes, mad, underholdning, mm. Det vil kunne spare dig for en masse tid, og give god inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *