Det betyder meget for mig og det er i dag, at I skal læse med, hvis I vil vide mere om dette her med social og sundhedsuddannelse.

Derfor har jeg valgt denne social og sundhedsuddannelse til mine fremtidsdrømme

Hej alle sammen og tak fordi I læser med. Det betyder meget for mig og det er i dag, at I skal læse med, hvis I vil vide mere om dette her med social og sundhedsuddannelse. Det er nemlig det, som jeg vil fortælle om i dag. Jeg vil nemlig gerne hjælpe mennesker, som er syge eller gamle og har brug for daglig støtte. Det er meget givende. Læs med. 

Social og sundhedsuddannelse: vil du også ind for dette fag?

Det skal handle om social og sundhedsuddannelsen i dag herinde. Det er en uddannelse, som ikke alle er skabt til at tage, men hvis man er, så skal ens talent ikke gå tabt. Derfor vil jeg fortælle jer om det herinde i dag. Det er super fedt at have denne uddannelse i rygsækken og noget, som jeg er virkelig glad for at jeg gjorde. Det er noget, som I virkelig også kan drage nytte af og derfor vil jeg fortælle jer om det i dag. Vil I vide mere? Så læs med nu. Der er mange veje ind i social og sundhedsuddannelse, men jeg har taget min uddannalse sammen med en masse andre passionerede mennesker. Det er noget af det, som jeg gerne vil fortælle jer meget mere om i dag, så I kan nu læse med nedenfor og lær mere om dette emne, som jeg taler om i dag herinde på bloggen. 

Det her er min drøm

Det er virkelig min drøm at have denne uddannelse indenfor SOSU, og det er noget, som jeg har glædet mig meget til at fortælle jer alle sammen om. Jeg er glad hver eneste dag, når jeg vågner og tager på arbejde og det skal man altså ikke undervurdere vigtigheden af. Nu til uddannelsen som social og sundhedsuddannelsen. Det var mega hårdt, men jeg klarede mig godt, og afsluttede uddannelsen med et højt snit. Det var bare den bedste følelse at mærke alle de hårde timer betale sig. Under uddannelsen var jeg ude i flere praktikker, og det ene af stederne, er der hvor jeg arbejder den dag i dag. Det har virkelig betalt sig at være nysgerrig og engageret i sin praktik. Selvom jobbet til tider er hårdt, så er det også virkelig givende. Man har jo med mennesker at gøre, og følelsen af at kunne hjælpe andre slår alt andet. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt at jeg tog en social og sundhedsuddannelse. Vil I læse mere om denne, så kan I trykke jer ind på deres hjemmeside længere oppe i denne blogpost.

Læs også mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *