Cykeludlejning København

Jeg kom igen i år en tur til københavn, og skulle som altid, finde en cykel som jeg kunne leje sammen med mine 2 veninder, da vi bånde elsker at cykle, men også for at se byen fra 2 hjul istedet for 2 ben, men også da det er nemmere at komme rundt med cykel i Stor københavn.

Vi besøgte derfor efter samme forretning som sidst nemlig, Kgs. Have Cykler på sølvgade i københavn K. Hos Kongenshave Cykler tilbyder de leje af cykler, blandt andet Christiania cykler, men også lapning af dæk, og andre typer service til din cykel, vi har dog rigtige gode oplevelser med at leje cykler for en dag, til super gode priser, så vi nemmere kan komme rundt og se mere af københavn på den skønne forårsdag her i København.

Kgs. Have Cykler er derfor vores foretrukne cykeludlejning og cykelsmed i København K, på Sølvgade 26, 1307 København. For at se nærmere på de mange muligheder hos Kgs. Have Cykler, har deres flotte hjemmeside alt den info du skal bruge, ellers ring enlig til Lukas da han er meget serviceminded og engageret i hans kunder.

Efter vi havde hentet vores 3 cykler som vi have til dagen efter, gik turen ud til langelinje for at se den lille havfrue, som vi altid nyder meget af, når vi er på vores årlige ture til københavn.

Vi vil hverfald til hver en tid, anbefale Kgs. Have Cykler, om du så skal leje en Christiania cykel, eller anden cykel for at du eller i kan komme byen rundt, kan deres meget overkommelige priser sagtens anbefales, da man virkelig for noget for pengene, frem for at skulle rundt med det offentlige, eller med taxa som meget hurtigt kommer til at koste 200-300,- for bare kort tur rundt i byen.

Vi ses derfor helt sikker igen Kgs. Have Cykler København K

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *